Нотариуса бил конте, давал по 400 лв. бакшиши. Показно разстреляният

...
 
Нотариуса бил конте, давал по 400 лв. бакшиши. Показно разстреляният
Коментари Харесай

Нотариуса бил конте, давал по 400 лв. бакшиши

 

Нотариуса бил конте, давал по 400 лева бакшиши. Показно разстреляният от наемен палач началник на тайфа за имотни измами, рекет, заплашване и изнудване на съдии и прокурори Мартин Божанов-Нотариуса бил извънредно суетно конте, описват негови познати.

50-годишният мъж посещавал коафьор най-малко един път в седмицата и ходил два пъти на масаж на цялото тяло.Когато го подстригвали с машинка, обожавал да му вършат масаж на скалпа. Дори единствено за него Божанов плащал най-малко 400 лв. от горната страна бакшиш, когато успеел да посети обичаната си масажистка.

Той обичал да се облича и с маркови облекла, само че не набиващи се на очи, а много по-семпли. Колите, които карал, също не се отличавали с разкош равнище.

Според околните до Мартин Нотариуса той страдал от така наречен Адонисов комплекс. Идеал на тези хора е слабото, добре поддържано тяло. Тренирал всеки ден и поддържал „ плочки “-те си, като се хранел много нищожно. Негов образец бил Дейвид Бекъм. Британецът е знак на стила, харесван от доста огромна част от днешните младежи, а 50-годишният мъж постоянно обяснявал, че е млад по дух, на околните си.

Нотариусът обичал да твърди и че сполучливите хора безусловно са слаби като физика, като по този начин демонстрират, че съумяват да държат „ контрола “ на живота си. Вдъхвали сигурност.

Единственият проблем на Божанов бил, че страдал от кожно заболяване, което се причинявало от стрес. Често си поръчвал разнообразни препарати от чужбина на името на близки дами до него от стеснение да употребява личното си име.

Източник: България през днешния ден

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Крими & Темида.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР